Áraink
  Bérleti díj Építés-bontás ár/m2  
10-100m2

60Ft/m2/nap
min 5000Ft/nap

1900-2200 Ft  
101-300m2 50Ft/m2/nap    1 800 Ft
301-600m2 45Ft/m2/nap 1 600 Ft
601m2-től Kérje egyedi árajánlatunkat!
       
Fenti áraink legfeljebb 6 hét bérleti időtartamra érvényesek.  
       
Fenti áraink 12m munkamagasságig érvényesek.  
       
Pontos, részletes árajánlatot helyszíni felmérés után tudunk készíteni.  

AZ ÁLLVÁNYOKRÓL RÖVIDEN

 Az állványzat egy ideiglenes szerkezet, amely jellemzően acél keretekből, korlátokból, járólapokból valamint merevítő elemekből készül, és az építőmunkások, mérnökök, takarítók és egyéb szakemberek támogatására szolgál, a magasban vagy nehezen elérhető helyeken végzett munkához.

 

AZ ÁLLVÁNYOZÁS TÖRTÉNETE

 Az állványok használata egészen régre nyúlik vissza. Bizonyítékok vannak arra, hogy már évezredekkel ezelőtt állványzatot használtak a ​​barlangfestmények elkészítéséhez is.

Állványképeket találtak olyan ókori műtárgyakon, amelyeket az ie 5. században készítettek.

Az egyiptomiak és a kínaiak is dokumentálták az állványzat használatát magas épületek építésekor, kezdetleges fából készült állványzatot használva, amelyet a tetejükön kötéllel kötöttek össze.

A modern korban az állványzatok messze túlmutatnak ezeken a korai változatokon, és mára többféle kivitelben is elérhetők, amelyek többféle anyagból készülnek.

 

AZ ÁLLVÁNYOZÁS ELŐNYEI

 A mai napig az állványozás az egyik leghasznosabb és leghatékonyabb módja a magasban végzett munkavégzésnek.

Az állványzat akadálytalan, stabil hozzáférést biztosít az építmény szinte bármely területéhez.

A homlokzati állvány viszonylag könnyen és gyorsan össze- és szétszerelhető.

A biztonság az állványzatok egyik legjelentősebb előnye, mivel stabil, biztonságos alapot ad a dolgozóknak munkájukhoz.

 

A HOMLOKZATI ÁLLVÁNY BÉRLÉS ELŐNYEI:

 Számos tényezőt kell figyelembe venni, amikor arról dönt, hogy állványt bérel-e vagy vásárol. Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb, állványzatot használó cég a bérlés mellett dönt, ahelyett, hogy a saját vásárlásával és tárolásával járó logisztikával és költségekkel foglalkozna.

A homlokzati állvány bérlés kiváló megoldás, homlokzati szigetelések, felújítások, javítások, villamossági szerelések, tetőfedési és egyéb szakipari munkák esetén.

A Farost Land Kft-től bérelhető Layher Blitz homlokzati állványok kiváló minőségűek és megfelelnek a legmagasabb biztonsági előírásoknak.

Állványaink bérlése számos előnnyel jár. Nem kell aggódnia a tárolás és a karbantartás miatt , hiszen mi gondoskodunk róla. Ezenkívül csak addig kell fizetni, amíg szüksége van az állványzatra, így ez egy költséghatékony megoldás.

A Farost Land Kft. allvanyasz.hu mindig készen áll, hogy segítsen kiválasztani a helyzetének megfelelő homlokzati állványt, és válaszol minden kérdésére. Állványainkat rendszeresen ellenőrizzük és karbantartjuk , így Ön mindig biztonságosan dolgozhat.

 

 

Érdemes a Farost Land Kft-től állványt bérelni, ha:

Nem várható, hogy túl gyakran használja az állványt.

A munkavégzéshez a kőműves bak és a létra már nem elegendő.

A munkavégzés 4m feletti magasságban történik.

Nincs tapasztalata állványépítésben, szerelésben.

Szokatlan - például ívelt vagy bonyolult formájú - felületen dolgozik,  és professzionális segítségre van szüksége az állványozás területén.

 

HA MINKET VÁLASZT:

 Cégünk a professzionális Layher Blitz homlokzati állvány rendszert adja Önnek bérbe, garantálva ezzel a magasban történő munkavégzés biztonságosságát.

Professzionális csapat dolgozik majd az állvány felépítésén, biztosítva a kivitelező munkások számára a megfelelő, biztonságos körülményeket a munkavégzéshez.

 

A BÉRLETI DÍJAKRÓL:

 A homlokzati állvány bérlés árainak kialakulását több tényező határozza meg.

A bérleti díj meghatározása során figyelembe kell vennünk az állvány mennyiségét, magasságát, az állvány rendszer tagoltságát, bonyolultságát.

Az állvány építési helyszínre történő szállítási díja függ a budapesti telephelyünktől való távolságtól, az állvány mennyiségétől, valamint az építési helyszínen történő lerakodást nehezítő tényezőktől.

Az állvány építési és bontási költségeit – a fent leírtakhoz hasonlóan – meghatározza az állvány mennyisége, magassága, az állvány rendszer tagoltsága, bonyolultsága.

 

Állvány bérlés árak

Amikor építkezik, vagy felújítási munkálatokon esik át, előfordulhat, hogy az épület magasabb részeinek eléréséhez állványzatot kell bérelnie.

Az állványzat egy ideiglenes szerkezet, amelyet az ingatlanon kívül építenek, hogy a szakmunkások biztonságosan dolgozhassanak a magasban. Általában acél keretekből és acél járólapokból áll, és többféle szélességben és magasságban felépíthető.

A létrákkal összehasonlítva az állványzat sokkal biztonságosabb alternatívát kínál a magasban végzett munkához. Ha a munkát fejmagasság felett végzik, általában állványzatot kell bérelni. Sokkal nagyobb stabilitást biztosít, mint a létra, valamint platformot biztosít a szerszámok és az építőanyagok számára.

Mennyibe kerül az állvány bérlés?

Bár az állványzat gyakran nélkülözhetetlen, költséges is lehet. Ezért fontos, hogy a költségvetésébe beépítse, amikor az otthonában végzett munkálatokat tervezi.

Mi változtatja meg az állvány bérlés árát?

Az állványok bérlésének költsége Budapesten több tényezőtől függ, többek között:

    Helyszín
    Méret
    A bérlési idő hossza


Helyszín:

 Az állvány bérleti díja többek között a helyszín megközelíthetősége, a homlokzat összetettsége és mérete alapján változhat.

Ne feledje azonban, hogy magasabb szállítási díjakkal kell számolnia, ha a kölcsönző cég nem helyi. A szállítási díjak minimalizálása érdekében a legjobb, ha környékbeli kölcsönző cégtől bérel állványzatot.

Méret:

Az Ön által igényelt állványzat mérete közvetlenül befolyásolja annak költségeit. Az olyan kisebb munkák, mint például az ereszcsatorna javításához szükséges egyetlen torony vagy a tornác feletti állványzatok olcsóbbak, mint a nagyobb projektek, amelyekhez az egész épületet lefedő állványzatra van szükség.

Amikor az állványzat méretét mérlegeli, figyelembe kell vennie az elérendő magasságot, valamint a szükséges munkaszintek számát. Minél több munkaszintre van szüksége, annál nagyobb létszámú építő csapatra lesz szükség, ami növeli az állvány építés költségeit.

 

 

Elérhetőség

1172 Budapest, Cinkotai út 49.

+36 30 283 1060

+36 70 636 0004

info@allvanyasz.hu

Állvány bérlés árak Budapesten

Az állványbérlés előnyei

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 8:00-16:00
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva